Feestdagen, boeken en tijdstippen

Rond de feestdagen is het altijd extra druk bij ViaVe. Om iedere reiziger zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen wij u op tijd een rit te reserveren.

Wilt u met de kerstdagen of op oudjaarsavond gebruik maken van ViaVe? Dan adviseren wij u om uw rit zo vroeg mogelijk te bestellen. Boekt u uw rit vóór 20 december, dan kunt u gegarandeerd op het door u gewenste tijdstip reizen. Als u later een rit boekt, kan het zijn dat u niet meer op het gewenste tijdstip kan reizen of dat er helemaal geen taxi meer beschikbaar is voor die dag. Dit geldt ook voor de terugritten.

Reizen met Kerst en oudejaarsavond

Boekt u uw rit op 20 december of later, dan kan dit enkel nog telefonisch (via 085-8008020). Het kan dan zijn dat er geen rit meer beschikbaar is op het door u gewenste moment. Reserveringen tijdens de feestdagen moeten minimaal drie uur voor de rit gemaakt worden. Dat wil zeggen dat u op kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag uiterlijk tot 21:00 uur een rit kunt bestellen. Op oudejaarsavond vertrekt de laatste rit om 19:45 uur. U kunt dan uiterlijk een rit bestellen tot 16:45 uur. Het kan echter zijn dat in geval van drukte er op dat moment geen taxi meer beschikbaar is. Daarom adviseren wij u zo vroeg mogelijk, bij voorkeur voor 20december, te boeken. 

Vaste ritten

Vaste ritten op feestdagen worden automatisch geannuleerd (25, 26 december en 1 januari). Heeft u een vaste rit op 24 of 31 december waar u geen gebruik van maakt? Annuleer deze dan op tijd. Dat kan telefonisch (via 085-8008020), de App of via uw online boekingsportaal.

Reserveren

U kunt uw rit boeken via: